Algemeen Ondersteunend bij St Jansdal 
 Algemeen 
 Ondersteunend 

 bij St Jansdal Werken in een ziekenhuis is meer dan alleen zorg verlenen aan het bed. Zo zijn er allerlei ondersteunende processen die zorg in het ziekenhuis mogelijk maken. Van applicatiebeheerder, projectleider, kwaliteitsadviseur tot medewerker financiën, zorginkoper en communicatieadviseur. Op welke afdeling je ook werkt, direct of indirect ben je altijd bezig met de zorg voor onze patiënten.
"Ik kan nog elke dag genieten van de klusjes die ik uitvoer zoals het ophangen en repareren van verschillende dingen, maar ook bijvoorbeeld een oude dame uit de WC redden, omdat de deur klem zat. Het is altijd weer een leuke uitdaging om de juiste oplossing te vinden."
Technische Dienst, Hemin

"Ik kan nog elke dag genieten van de klusjes die ik uitvoer zoals het ophangen en repareren van verschillende dingen, maar ook bijvoorbeeld een oude dame uit de WC redden, omdat de deur klem zat. Het is altijd weer een leuke uitdaging om de juiste oplossing te vinden."

Technische Dienst, Hemin

Vacatures

Vacatures voor het MSB

Het MSB is een zelfstandige coöperatie van medisch specialisten. Het MSB verleent kwalitatief hoogwaardige, duurzame en innovatieve medische zorg op een betrokken en patiëntgerichte wijze. Het MSB verricht haar werkzaamheden grotendeels voor ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk en Lelystad.