Bereikbaarheid

Ziekenhuis St Jansdal ligt centraal in Nederland, verdeeld over vijf locaties en is daardoor uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is volop parkeergelegenheid. Kom je op de fiets? Op diverse locaties is een grote fietsenstalling waar je je fiets kunt stallen. Van maandag tot en met vrijdag rijdt er een pendelbus tussen de ziekenhuislocaties Harderwijk en Lelystad.  Lees meer over de pendeldienst.


Ziekenhuis St Jansdal Harderwijk

Wethouder Jansenlaan 90
3844 DG Harderwijk

Met de auto is het ziekenhuis in Harderwijk goed te bereiken via de A28 en de omliggende N wegen. Er is een parkeergarage aanwezig.

Via het openbaar vervoer kan de trein genomen worden naar station Harderwijk. Het is dan ongeveer 15 min lopen naar het ziekenhuis. Daarnaast is het ziekenhuis goed bereikbaar vanaf de bushaltes 'Harderwijk, Ziekenhuis St Jansdal', 'Harderwijk, Plantage' en 'Harderwijk, Westermeenweg'.

Ziekenhuis St Jansdal Lelystad

Ziekenhuisweg 100 
8233 AA Lelystad

Het ziekenhuis is goed te bereiken met de auto via de  A6 en de verschillende N wegen. Er is genoeg parkeergelegenheid aanwezig.

Ook kun je via station Lelystad goed bij het ziekenhuis komen, de loopafstand is ongeveer 10 minuten. Daarnaast zijn de twee bushaltes 'Lelystad, Ziekenhuis' en 'Lelystad, De Hoven' nabij het ziekenhuis.

Polikliniek Dronten

Het Zwarte Water 77
8253 PD Dronten