Facilitair bij St Jansdal 

 

 

 

 

 

 

 

 Facilitair 

 bij St Jansdal 

 

 

Werken in het St Jansdal betekent werken in een innovatieve en uitdagende omgeving. Een plek waar je als facilitair medewerker echt iets voor mensen kunt betekenen! Als beveiliger, medewerker logistiek, elektrotechnicus, voedingsassistent of medewerker huishouding maak jij iedere dag opnieuw het verschil voor onze patiënten. 

 

 


"Ik kan nog elke dag genieten van de klusjes die ik uitvoer zoals het ophangen en repareren van verschillende dingen, maar ook bijvoorbeeld een oude dame uit de WC redden, omdat de deur klem zat. Het is altijd weer een leuke uitdaging om de juiste oplossing te vinden."
Technische Dienst, Hemin

 


Zembla volgde tijdens de coronacrisis wekenlang de stille krachten in het St Jansdal. Zij zagen hoe het ziekenhuis langzaam weer opkrabbelde en toewerkte naar het nieuwe normaal.

In de reportage van Zembla zien we de enorme impact die het virus heeft op de ondersteunende diensten. Het is een prachtig, ontroerend document geworden dat een goed beeld geeft van de belangrijke werkzaamheden die veelal achter de schermen plaatsvinden. We zijn trots op deze helden die werkzaam zijn in ons ziekenhuis.

 

Vacatures