Locatie en omgeving

Ziekenhuis St Jansdal is een middelgroot regionaal ziekenhuis met locatie op de Noordwest Veluwe en Flevoland. St Jansdal heeft locaties in Harderwijk, Lelystad, Dronten, Zeewolde en Putten.

Ziekenhuis St Jansdal Harderwijk


Het St Jansdal in Harderwijk staat met ruim 20 poliklinieken klaar voor de inwoners van de Noordwest-Veluwe.

In Harderwijk heeft het St Jansdal de beschikking over een hypermodern Moeder&Kind centrum, een kwalitatief en kwantitatief goed bemande SEH geïntegreerd met de huisartsenpost en een afdeling Intensive Care waar 7 x 24 uur een intensivist beschikbaar is, die optreedt als hoofdbehandelaar van de patiënten op de IC.

Lees meer over het St Jansdal.

Ziekenhuis St Jansdal Lelystad

 

De inwoners van Flevoland worden geholpen met een zo uitgebreid mogelijk palet aan zorg. Momenteel kunnen patiënten voor tenminste 80 procent van hun ziekenhuisbezoeken in Lelystad terecht.

Het ziekenhuis bestaat uit 18 poliklinieken, een afdeling dagbehandeling, een OK-complex waar meer dan tweehonderd ingrepen kunnen worden uitgevoerd, een chemo-unit, een functieafdeling en een spoedpoli, die open is van ‘s morgens 08.00 uur tot ’s avonds 21.30 uur, inclusief de mogelijkheid diagnostische onderzoeken te verrichten (laboratorium, radiologie).

 

Polikliniek Dronten


In Dronten staat één van de buitenpoliklinieken van het St Jansdal. Hier kunnen patiënten terecht voor een grote aantal spreekuren met medisch specialisten en gespecialiseerd verpleegkundigen.  Ook voor functieonderzoek, röntgenonderzoek, bloedafname kunnen patiënten terecht in de polikliniek Dronten terecht.

Lees meer over de polikliniek Dronten.

Polikliniek Putten


In het gezondheidscentrum Da Costa in Putten kunnen patiënten terecht voor een röntgenfoto gecombineerd met een poliklinisch contact met een orthopedisch chirurg. Daarnaast kunnen patiënten er terecht voor echo’s en bloedafname.

Kom meer te weten over de polikliniek Putten.