Vrijwilliger bij St Jansdal 


 Vrijwilliger

bij St Jansdal 
Ziekenhuis St Jansdal is dankbaar voor de dagelijkse inzet van onze vrijwilligers; wij hebben er dan ook ruim 300! Onze vrijwilligers geven extra zorg en aandacht en ondersteunen daar waar nodig bij de vele activiteiten binnen ons ziekenhuis. Velen van hen zijn al jaren actief betrokken bij ons ziekenhuis. Ook in de toekomst blijft de inzet van vrijwilligers noodzakelijk. Wij zoeken daarom altijd mensen die ons op regelmatige basis een paar uur willen ondersteunen. “Wij vragen waaraan behoefte is en spelen daarop in. Vaak is een luisterend oor al genoeg.”
Vrijwilliger, Hettie.
“Wij vragen waaraan behoefte is en spelen daarop in. Vaak is een luisterend oor al genoeg.”

Vrijwilliger, Hettie.


Ook werken als vrijwilliger?


Ook in de toekomst blijft de inzet van vrijwilligers noodzakelijk.  Wij zoeken mensen met geduld, begrip en belangstelling voor de medemens. Mensen die goed kunnen luisteren en hun afspraken nakomen. Vrijwilligerswerk is mogelijk vanaf een aantal uur per week, voornamelijk overdag. Lees hier meer over de verschillende taken.

Als je belangstelling hebt om als vrijwilliger aan de slag te gaan in ons ziekenhuis, kun je per mail contact opnemen met de heer Dick Brands, voorzitter JHG.

Het e-mail adres is: dbrands@caiway.nl