Gediplomeerd deskundige infectiepreventie en een kandidaat in opleiding

Wil jij met jouw kennis en ervaring een belangrijke bijdrage leveren aan de preventie en het bestrijden van zorggerelateerde infecties in ons ziekenhuis? Ben je reeds ervaren of wil je juist graag opgeleid worden tot deskundige infectiepreventie? Wij bieden beide mogelijkheden!

Wat ga je doen?

Als deskundige infectiepreventie kom je werken bij onze zelfstandig functionerende afdeling Infectiepreventie. We zijn een enthousiast, warm en betrokken team van vijf deskundigen infectiepreventie en een ondersteuner. Doordat één van de collega’s een nieuwe uitdaging aangaat bij de IGJ, ontstaat er ruimte voor jou als nieuwe ervaren collega en daarnaast hebben wij ruimte voor een deskundige infectiepreventie in opleiding!

Als deskundige infectiepreventie heb je een veelzijdige functie. Je ontwikkelt, implementeert, monitort en bevordert actief het infectiepreventiebeleid. Dit doe je onder andere door het geven van scholing, implementeren van de SRI richtlijnen, het schrijven van protocollen en het uitvoeren van audits. Je hebt een zichtbare en actieve rol waarbij je gevraagd en ongevraagd advies geeft aan medewerkers, afdelingen en RvB.

Doordat we een klein team in een regionaal ziekenhuis zijn, krijg je te maken met alle aspecten van ons vak. Een mooie uitdaging is bijvoorbeeld de grootschalige bouw- en renovatiewerkzaamheden die er momenteel in ons ziekenhuis plaatsvinden en nog volop aankomen. We hebben een goede verstandhouding binnen alle lagen van de organisatie en de lijnen binnen ons ziekenhuis zijn kort. Je hebt daardoor als expert veel invloed op de ontwikkeling en implementatie van het infectiepreventiebeleid. Ook met veel zorginstellingen in de regio hebben we goede contacten. Inhoudelijk kunnen we zo nodig terugvallen op de artsen-microbioloog, waar we een zeer prettige samenwerking mee hebben.

Als je bij ons de opleiding gaat doen dan zijn er verschillende mogelijkheden. We bespreken graag samen met jou waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Wil je kennis maken met de medewerkers van ons ziekenhuis, lees dan hier hun verhalen.

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract voor 28 uur (gediplomeerd) en 28 tot 32 uur (in opleiding) per week met de intentie deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
  • Het salaris voor een reeds gediplomeerde is ingedeeld volgens schaal 55 (FWG 3.0) en bedraagt minimaal € 3.270,00 en maximaal € 4.611,00 per maand op basis van 36 uur per week. De medewerker in opleiding start in schaal 50 gedurende de opleiding, minimaal € 2.897,00 en maximaal € 4.118,00 per maand op basis van 36 uur per week.
  • Je ontvangt daarnaast 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering/13e maand van 8,33%.
  • Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Daarnaast bieden wij interessante extra’s, waaronder korting op jouw zorgverzekeringspremie, bedrijfsfitness en de MKA (Meer Keuze Arbeidsvoorwaarden) regeling.

Wat vragen wij van jou?

Gediplomeerd:

  • Een afgeronde post-HBO opleiding tot deskundige infectiepreventie met CZO erkend diploma;
  • een geldige registratie in het VHIG-kwaliteitsregister.

In opleiding:

  • een afgeronde opleiding HBO-V / HLO / Life Science of gelijkwaardig.
  • De bereidheid en motivatie om de opleiding tot deskundige infectiepreventie te volgen.

Profiel: je beschikt over competenties als stressbestendigheid, flexibiliteit, kwaliteitsbewustzijn en assertiviteit. Je toont graag initiatief en je kunt anderen op prettige wijze motiveren en stimuleren. Tenslotte ben je communicatief en sociaal vaardig.

Ben je enthousiast? 

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan Pieter Immerzeel, hoofd kliniek. Wil je liever eerst meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Pieter Immerzeel via telefoonnummer 0341 - 46 35 71. Inhoudelijke vragen kun je stellen aan collega’s van de afdeling infectiepreventie, via telefoonnummer 0341- 46 38 40.

We ontvangen jouw motivatiebrief en CV graag uiterlijk vrijdag 25 augustus a.s. Je krijgt een terugkoppeling op maandag 28 augustus. Of lees meer over de sollicitatieprocedure.

Het aanvragen van een VOG (verklaring omtrent gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure voor externe sollicitanten. Bij aanname verzorgen wij de aanvraag digitaal. De kosten hiervoor worden vergoed. Het navragen van recente referenties kan deel uitmaken van de procedure.

 

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Extra informatie

Acties