Manager Learning & Development / Hoofd St Jansdal Academie

Ben jij gepassioneerd over het vakgebied ‘leren en ontwikkelen’? Wil jij leidinggeven aan een enthousiast team dat nieuwe leer- en ontwikkelconcepten ontwikkelt en implementeert? Solliciteer dan op deze functie van Manager Learning & Development/Hoofd St Jansdal Academie!

Wat ga je doen?

Als Manager Learning & Development (intern: Hoofd St Jansdal Academie) werk je vanuit de overtuiging dat het continu ontwikkelen van medewerkers niet alleen bijdraagt aan hun persoonlijke ontwikkeling en werkplezier maar ook aan het realiseren van onze strategische organisatiedoelstellingen.

Jij zorgt ervoor dat onze zorgprofessionals optimaal gefaciliteerd worden om mee te komen in de veranderingen waar het St jansdal voor staat. De komende jaren wordt sterk ingezet op een aantal leer- en ontwikkelprojecten. Zo kennen wij o.a. de volgende projecten: “Implementatie nieuw leer-management systeem”, “Digitale onboarding”, Ontwikkelen trainingsprogramma “Het goede gesprek” en “Veranderende erkenningssystematiek zorg(vervolg)opleidingen”.

Naast jouw leidinggevende taak fungeer je voor een aantal projecten als intern projectleider. In deze projecten werk je intensief samen met het lijnmanagement en jouw collega's van de St Jansdalacademie en HRM. Je schrijft als hoofd St Jansdalacademie ook mee aan het strategisch en het jaarlijkse opleidingsplan.

Je houdt van een omgeving waarin veel te doen is, waarin je kunt “creëren” en een belangrijke stempel op het geheel kunt drukken. Want jij hebt visie en weet waar een goede afdeling ‘leren en ontwikkelen’ uit bestaat. Je weet dit over te brengen op anderen en stuurt op resultaten.

Resultaatgebieden:

 • Draagvlak creëren voor nieuwe projecten; jij zorgt ervoor dat ‘projecten gaan leven’;
 • Beschrijven en neerzetten van projectmatige aanpak van nieuwe projecten;
 • Aansturing en zorgdragen voor een tijdige implementatie van de projecten;
 • Bereiken van beoogde doelen tezamen met een hoge tevredenheid van betrokkenen.

De ‘St Jansdalacademie’ is samen met HR advies en HR service, onderdeel van de afdeling Human Resources  management (HRM). De HRM afdeling bestaat uit ongeveer 35 medewerkers. Samen met je collega’s Hoofd HR Services en Hoofd HR Advies vorm je een team onder de verantwoordelijkheid van de HRM manager.

Het team dat op de academie werkt en dat jij gaat aansturen, bestaat uit 10 collega's. Dit team houdt zich bezig met uiteenlopende leer- en ontwikkelactiviteiten, zoals:

 • advisering en beleidsontwikkeling leren en ontwikkelen;
 • ontwikkeling, inkoop en organisatie van trainingen;
 • ontwikkeling, inkoop van e-learning, video’s, games en toetsen;
 • praktijkbegeleiding;
 • inrichten en beheer van het leer management systeem St Jansdal Leert.

Wil je kennis maken met de medewerkers van ons ziekenhuis, lees dan hier hun verhalen.

Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract voor 32 uur per week met de intentie, bij ongewijzigde organisatorische omstandigheden, deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. De standplaats is Harderwijk. 
 • Het salaris (Hoofd B) is ingedeeld volgens schaal 65 (FWG 3.0) en bedraagt minimaal € 3.774,-- en maximaal € 5.620,-- (CAO schalen per 01-01-2021) per maand op basis van 36 uur per week. Daarbij ontvang je 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Daarnaast bieden wij interessante extra’s, waaronder korting op jouw zorgverzekeringspremie, bedrijfsfitness en de MKA (Meer Keuze Arbeidsvoorwaarden) regeling.
 • Via de St Jansdal academie kun je (online) werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook zijn er regelmatig leuke initiatieven, waaronder workshops, om jou gezond en vitaal te houden.

Wat vragen wij van jou?

 • HBO of universitaire opleiding op het gebied van onderwijskunde, sociale wetenschappen of  gedragswetenschappen;
 • minimaal 5 jaar werkervaring in HR(D) functies en/of leidinggevende functies;
 • Ervaring met projectmanagement.

Als Manager Learning & Development/Hoofd St Jansdal Academie houd jij ervan om resultaatgericht te werken. Passie voor het vak is iets wat je uitstraalt en wat anderen motiveert. Jouw werkstijl kenmerkt zich door een aanstekelijk enthousiasme, een open vizier en een ‘onverbeterlijke’ positieve mindset. Anderen weten je gemakkelijk te vinden en zien jou als sparring partner. Je voelt je comfortabel in een snel veranderende omgeving en speelt hier proactief op in. Slagvaardigheid, daadkracht en communicatief sterk zijn competenties die jou goed omschrijven. Tot slot heb je een goed gevoel voor zakelijke belangen zonder daarbij het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

Ben je enthousiast? 

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan Jennie den Besten, HRM manager. Wil je liever eerst meer informatie over de functie van Manager Learning & Development/Hoofd St Jansdal Academie, dan kun je contact opnemen met Jennie via telefoonnummer (0341) 46 35 03. 

We ontvangen jouw motivatie en CV graag uiterlijk 3 december 2020. Of lees eerst meer over de sollicitatieprocedure.

Werk je al bij het St Jansdal? Solliciteer dan altijd via de interne vacatures onder Mijn AFAS voor een correcte verwerking van je gegevens.

Het aanvragen van een VOG (verklaring omtrent gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure voor externe sollicitanten. Bij aanname verzorgen wij de aanvraag digitaal. De kosten hiervoor worden vergoed. Het navragen van recente referenties kan deel uitmaken van de procedure. 

Een selectie-assessment maakt deel uit van de procedure, ook kunnen referenties worden nagevraagd.

 

 

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Extra informatie

Acties