Kinderarts

Ben jij een all-round kinderarts en op zoek naar een vaste aanstelling? Dan komen we graag met je in contact!

Wat ga je doen?

Als kinderarts binnen St Jansdal beoefen je de kindergeneeskunde in de volle omvang. Een aandachtsgebied is welkom en/of kan ontwikkeld worden.

De vakgroep kindergeneeskunde bestaat uit 13 enthousiaste en betrokken kinderartsen (10,3 FTE) met oog voor vernieuwing binnen het vak en met een goede onderlinge teamspirit. Elk van ons onderhoudt -naast de algemene kindergeneeskunde- een of meerdere specifieke aandachtsgebieden of subspecialisaties. Daarnaast is de kindercardiologie een speerpunt. Naast de hoekstenen van onze praktijk (algemene pediatrie, spoedzorg en geboortezorg) en het speerpunt kindercardiologie, zijn er ook een aantal grote aandachtsvelden: atopisch syndroom en kinderneurologie & ontwikkeling.

De afdeling telt 26 bedden en 10 couveusesuites. De afdelingen, de polikliniek en de SEH zijn goed geoutilleerd en kindvriendelijk ingericht. De komende jaren wordt een nieuwe kinderafdeling gebouwd en wordt het moeder-kind centrum uitgebreid. De vakgroep kindergeneeskunde wordt ondersteund door een aantal gespecialiseerde verpleegkundigen (astma, eczeem,  incontinentie), een poliklinische PA atopie, een klinische PA neonatologie (in opleiding) en een psychosociaal team. Verder worden co-assistenten en HAIO’s opgeleid afkomstig uit het UMC Utrecht. Een team van specifiek opgeleide SEH-artsen ondersteunt ons bij de spoedzorg.  

Er zijn maandelijks spreekuren door een klinisch geneticus (UMC Utrecht) en een kinderrevalidatiearts (Vogellanden, Zwolle). Er is gestandaardiseerd overleg met de kinderurologen (UMC Utrecht). Het ziekenhuis kent heel goede samenwerkingsrelaties tussen de diverse specialismen.

De poli’s zijn verdeeld over de locaties Harderwijk en Lelystad en er is een wekelijkse buitenpoli in Dronten. De klinische zorg en spoedzorg zijn uitsluitend op de hoofdlocatie in Harderwijk.

In de functie van kinderarts word je voor alle diensten (dag-, avond-, nacht- en weekend) ingezet. Wij zoeken in principe iemand voor een aanstelling van 0,8 FTE.

Wil je kennis maken met de medewerkers van ons ziekenhuis, lees dan hier hun verhalen.

Wat bieden wij jou?

  • Een contract voor 36 uur per week. Na een periode van 6 maanden wordt geëvalueerd. Bij gebleken geschiktheid wordt het contract omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.  De standplaats is Harderwijk.
  • De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS) en bedraagt minimaal € 7.054,00 en maximaal € 12.572,00 per maand. Daarbij ontvang je 8% vakantietoeslag. 
  • Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Daarnaast bieden wij interessante extra’s, waaronder korting op jouw zorgverzekeringspremie, bedrijfsfitness en de MKA (Meer Keuze Arbeidsvoorwaarden) regeling.
  • Via de St Jansdal academie kun je (online) werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook zijn er regelmatig leuke initiatieven, waaronder workshops, om jou gezond en vitaal te houden.

Wat vragen wij van jou?

Een afgeronde opleiding tot kinderarts en een registratie. Ben je bijna klaar met de opleiding, dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren. 

Daanrnaast ben je stressbestendig, geduldig en integer in jouw aanpak. Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Verder heb je een positief-kritische en nieuwsgierige houding en ben je analytisch goed ontwikkeld. Ten slotte kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Wij vinden het vanzelfsprekend dat je tijd en aandacht wil besteden aan ziekenhuis- en stafcommissies. Uiteraard heb je oog voor maatschappelijke trends en ontwikkelingen die de ontwikkeling en het welzijn van kinderen beïnvloeden. Tot slot vind je het interessant om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het vak.

Ben je enthousiast? 

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan Geriska Poortman, vakgroepvoorzitter. Wil je liever eerst meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Geriska Poortman, Naomi Reijmerink of Ilse Broeks, leden dagelijks bestuur vakgroep kindergeneeskunde, via telefoonnumer 0341 - 43 47 50.

We ontvangen jouw motivatie en CV graag uiterlijk 22 mei. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 30 mei vanaf 18.00 uur. Lees hier meer over de sollicitatieprocedure.

Eeen persoonlijkheidsvragenlijst en capaciteitentest maken onderdeel uit van de procedure. 

Werk je al bij het St Jansdal? Solliciteer dan altijd via de interne vacatures onder Mijn AFAS voor een correcte verwerking van je gegevens.

Het aanvragen van een VOG (verklaring omtrent gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure voor externe sollicitanten. Bij aanname verzorgen wij de aanvraag digitaal. De kosten hiervoor worden vergoed. Het navragen van recente referenties kan deel uitmaken van de procedure. 

 

 

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Extra informatie

Acties