Teamleider endocrinologie / nefrologie

Wil jij als leidinggevende een actieve bijdrage leveren aan de verander- en verbeterprocessen op een verpleegafdeling? Reageer dan op onze vacature van teamleider!

Wat ga je doen?

Als teamleider binnen de kliniek werk je nauw samen met jouw collega teamleiders en het hoofd kliniek, waar je direct leiding van ontvangt. Je adviseert het hoofd kliniek zowel gevraagd als ongevraagd en geeft uitvoering aan het beleid van de afdeling. Daarnaast denk je mee over de verdere groei en ontwikkelingen van de afdeling en over de ontwikkeling en verbetering van de rol van teamleider. Tevens heb je een actieve rol in de verander- en verbeterprocessen, welke onder meer voortvloeien uit het verder optimaliseren van de kwaliteitsnormen, Qaulicor en de renovatieplannen.

Je geeft direct leiding aan een verpleegkundig team wat bestaat uit (leerling)verpleegkundigen en afdelingsassistenten. Je stuurt hen aan, biedt hen ondersteuning en coaching bij de persoonlijke en vaktechnische ontwikkelingen en faciliteert de diverse werkprocessen. Je bent tevens verantwoordelijk voor het uitvoeren van onder andere het HR beleid, ziekteverzuimbegeleiding en jaargesprekken. 

Naast het verpleegkundig team werken er op de afdeling onder andere afdelingssecretaresses, zaalartsen en diverse medisch specialisten. 

De kliniek bestaat uit een viertal clusters. In totaal zijn er binnen de kliniek een kleine 300 bedden waar volwassen patiënten verpleegd worden. Afdelingen binnen de clusters variëren van dagbehandeling, tot kort verblijf en reguliere verpleegafdelingen. Alle specialismen zijn vertegenwoordigd in de kliniek. 

De werkdagen stem je af met je collega teamleiders interne. 

Wil je kennis maken met de medewerkers van ons ziekenhuis, lees dan hier hun verhalen.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract voor 32-36 uur per week met de intentie, bij ongewijzigde organisatorische omstandigheden, deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. De standplaats is Harderwijk.
  • Het salaris van een teamleider B is ingedeeld volgens schaal 55 (FWG 3.0) en bedraagt minimaal € 2.882,00 en maximaal € 4.227,00 per maand op basis van 36 uur per week. Daarbij ontvang je 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Daarnaast bieden wij interessante extra’s, waaronder korting op jouw zorgverzekeringspremie, bedrijfsfitness en de MKA (Meer Keuze Arbeidsvoorwaarden) regeling.
  • Via de St Jansdal academie kun je (online) werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook zijn er regelmatig leuke initiatieven, waaronder workshops, om jou gezond en vitaal te houden.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde verpleegkundige opleiding bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding.
  • Leidinggevende ervaring.
  • Ervaring op een interne afdeling is een pré.

Daarnaast heb je kennis van de regiefunctie en kun je hierin stimuleren, aanjagen en de leiding nemen. Tevens sta je voor je team, laat je je zien en durf je jezelf te profileren binnen het team. 

Ben je enthousiast? 

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan Pieter Immerzeel, hoofd kliniek. Wil je liever eerst meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Pieter Immerzeel via telefoonnummer 0341- 46 35 71. 

We ontvangen jouw motivatie en CV graag uiterlijk 22 november. Lees hier meer over de sollicitatieprocedure.

Naast een sollicitatiegesprek, zal ook een vervolggesprek en assessment plaatsvinden.

Werk je al bij het St Jansdal? Solliciteer dan altijd via de interne vacatures onder Mijn AFAS voor een correcte verwerking van je gegevens.

Het aanvragen van een VOG (verklaring omtrent gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure voor externe sollicitanten. Bij aanname verzorgen wij de aanvraag digitaal. De kosten hiervoor worden vergoed. Het navragen van recente referenties kan deel uitmaken van de procedure. 

 

 

 

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Extra informatie

Acties