Ziekenhuisarts

Ben jij een afgestudeerde ziekenhuisarts en op zoek naar een ambitieuze en innovatieve werkomgeving bij een jonge vakgroep in ontwikkeling? Dan komen we graag met je in contact!

Wat ga je doen?

De vakgroep ziekenhuisartsgeneeskunde  bestaat uit drie enthousiaste en betrokken ziekenhuisartsen en twee ziekenhuisartsen in opleiding. Als ziekenhuisarts ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse multidisciplinaire zorg van patiënten op een verpleegafdeling. Je werkt zelfstandig en waar nodig overleg je met een medisch specialist. Een ANIOS, Physician Asisstent en Verpleegkundig Specialist kan de ziekenhuisartsen consulteren met vragen.

I.v.m. de huidige verdeling, zoeken we iemand met interesse in de interne geneeskunde. Indien nodig ben je inzetbaar op alle klinische afdelingen (m.u.v. kindergeneeskunde, gynaecologie en IC).

Je zet je in voor de continuïteit, de veiligheid en kwaliteit van zorg op de afdeling en bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten, familie en verpleging.  Jouw verantwoordelijkheden als ziekenhuisarts bestaan verder uit: 

 • Coördineren en uitvoeren van dagelijkse visites t.b.v. directe patiëntenzorg. 
 • Communicatie met de superviserende specialisten, zaalartsen, PA's, verpleegkundigen, paramedici en consulenten en zorg dragen voor een goede afstemming. 
 • Speciale aandacht voor patiëntveiligheid en kwaliteit op de afdeling en daarin ook kwaliteitsprojecten opzetten dan wel begeleiden. (Hiervoor heb je eens per twee weken een kwaliteitsdag.)
 • Bijwonen van de dagelijkse overdrachten en uitvoeren van eventueel (wetenschappelijk) onderzoek en participeren in en deelnemen aan onderwijs/besprekingen (als MDO/MDP/necrologie enz.).

In de functie van ziekenhuisarts werk je overdag. Daarnaast is er incidenteel participatie in de kliniekdienst, waarbij je in de avond aanspreekpunt bent voor de verpleegafdelingen.

Wil je kennis maken met de medewerkers van ons ziekenhuis, lees dan hier hun verhalen.

Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract voor 32-36 uur per week met de intentie, bij ongewijzigde organisatorische omstandigheden, deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. De standplaats is Harderwijk.
 • Het salaris is ingedeeld volgens schaal 75 (FWG 3.0) en bedraagt minimaal € 5.454,00 en maximaal € 8.291,00 per maand op basis van 36 uur per week. Daarbij ontvang je 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Daarnaast bieden wij interessante extra’s, waaronder korting op jouw zorgverzekeringspremie, bedrijfsfitness en de MKA (Meer Keuze Arbeidsvoorwaarden) regeling.
 • Via de St Jansdal academie kun je (online) werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook zijn er regelmatig leuke initiatieven, waaronder workshops, om jou gezond en vitaal te houden.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent geregistreerd als ziekenhuisarts (of bijna klaar met de opleiding).
 • Je bent stressbestendig, geduldig en integer.
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Daarnaast heb je een positief-kritische en nieuwsgierige houding en ben je analytisch goed ontwikkeld. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Wij vinden het vanzelfsprekend dat je tijd en aandacht wilt besteden aan ziekenhuis- en stafcommissies. Tot slot vind je het interessant om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het vak.

Ben je enthousiast? 

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan aan Frits van der Velde, manager acute zorg. Wil je liever eerst meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met ziekenhuisartsen Margreet Venema, Tatiana vd Wielen of Bas Verheijen of internist en opleider ziekenhuisgeneeskunde Kwok Wai Mui, via telefoonnummer: 0341 - 46 39 11.  

We ontvangen jouw motivatie en CV graag uiterlijk 13 oktober. Lees hier meer over de sollicitatieprocedure.

Werk je al bij het St Jansdal? Solliciteer dan altijd via de interne vacatures onder Mijn AFAS voor een correcte verwerking van je gegevens.

Het aanvragen van een VOG (verklaring omtrent gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure voor externe sollicitanten. Bij aanname verzorgen wij de aanvraag digitaal. De kosten hiervoor worden vergoed. Het navragen van recente referenties kan deel uitmaken van de procedure. 

 

 

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Extra informatie

Acties